Rust en bezinning in Heilig Landstichting Gelderland

In de provincie Gelderland, in de Heilig Landstichting vlakbij Nijmegen vindt u het Pelgrimshuis Casa Nova, een bezinningsoord met een religieuze grondslag.

Met een rijke historie zijn wij een graag gezien oord voor hen die op zoek zijn naar innerlijke rust en rijkdom, in het Pelgrimshuis Casa Nova nabij Nijmegen vinden gasten de mogelijkheid om zich te onttrekken aan de hectiek van alledag en de gewenste rust en ontspanning te vinden, zich te bezinnen op de realiteit van het leven of zelfs volledig in retraite te gaan om het innerlijke ik te hervinden.

Pelgrimshuis Casa Nova is gelegen in een bosrijke en lommerrijke omgeving in het aantrekkelijke Gelderland, vanuit de omgeving van Nijmegen kunnen wandeltochten of fietstochten begonnen worden, ook biedt de omgeving talrijke musea zoals Orientalis, en het Afrikamuseum, deze kunt u bezoeken.

In Pelgrimshuis Casa Nova bestaat de mogelijkheid om contact te leggen met gelijkgestemde individuen of juist met mensen met een totaal verschillende levensopvatting, waardoor een interessante discussie kan ontstaan omtrent de essenties van het bestaan. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om zich af te zonderen en zelf door te dringen tot het eigen ik. Er bestaat altijd de mogelijkheid voor persoonlijke gesprekken. In 1986 is in Pelgrimshuis Casa Nova in de provincie Gelderland de stichting 'Hulp voor vrouwen in geestelijk nood' gevestigd, welke zich ten doel heeft gesteld om hulp te bieden in geval van geestelijke nood na het beleven van de traumatische ervaring van een abortus.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan een door STIREZO geïnitieerde en geschreven gebedscampagne ‘Choose life gebed’, wat zich uit door een dagelijks gebed voor de beëindiging van abortus en euthanasie praktijken en de bescherming van het ongeboren leven.

U bent van harte welkom in de historische locatie van het Pelgrimshuis Casa Nova, neemt u voor nadere informatie of een boeking contact met ons op per e-mail of telefoon, wij komen graag met u in contact!

Locatie Pelgrimshuis Casa Nova in Heilig Landstichting

In de provincie Gelderland, in Heilig Landstichting nabij Nijmegen vindt u het voormalige klooster van de zusters Kanunnikessen, momenteel in gebruik als pelgrimshuis, alle gasten zijn van harte welkom, ongeacht de beweegredenen, wij bieden u een eenpersoonskamer met een vaste wastafel, de douches zijn gemeenschappelijk en bevinden zich op de gang. Vanuit de locatie vindt u talrijke wandelmogelijkheden en fietsroutes in de prachtige provincie Gelderland. Het zal u aan niets ontbreken, service staat bij ons hoog in het vaandel.

Please publish modules in offcanvas position.